Kom med i FSH - gratis webbsidor erbjuds!

Tack vare ekonomiskt stöd från Svenska kulturfonden kan Finlands svenska hembygdsförbund och Webbhuset erbjuda gratis webbplatser åt hembygdsföreningar som är medlemmar i Finlands svenska hembygdsförbund. Webbhuset (tidigare Kulturhuset) lanserades som ett kulturinriktat webbhotell för något år sedan, och många föreningar, politiker, privatpersoner och andra institutioner har redan anslutit sig. En förutsättning för att erhålla Webbhusets tjänster via Finlands svenska hembygdsflörbund (FSH) är alltså att föreningen är medlem i FSH. När man ansöker om medlemskap skall stadgarna alltid medskickas.

FSH i samarbete med Webbhuset erbjuder publiceringsverktyget Digistoff, som gör det mycket enkelt att skapa egna hemsidor och uppdatera dem från vilken Internetuppkopplad dator som helst. Att uppdatera när det passar en själv är enkelt, du har redan det enda program som behövs: en vanlig webbläsare! Intresserade kan läsa mer om publiceringsverktygets funktioner hos Webbhuset.

Uppdatering av de nya sidorna faller på föreningen, FSH  ger  bara ramen.

De föreningar vilka inte är medlemmar har möjlighet att ansluta sig -  ordinarie medlem betalar  85 € per år för medlemskap, samverkande  40 €. Vänligen sänd in en kort anhållan, t.ex. per epost. Tack!

Ifall er förening önskar hemsidor  vänligen kontakta hembygdsförbundet  per mail - inget formulär behövs. Om man är  direkt medlem  finns  ramen  redan med alla  koder.