Årsberättelse 2014

Bokslut 2014

Tidningen Hembygden 3/16 utkom som ett jubileumsnummer midsommarveckan 2016, eftersom det då hade förflutit 30 år sedan det första numret utkom midsommarveckan 1986 i en upplaga på 2500 ex. Idag är upplagan 11 000 ex.

I detta jubileumsnummer kan man läsa om aktiviteter från alla landsändar i Svenskfinland. Hembygden nr fyra och fem utkom i oktober och december 2016.

Nästa nummer utkommer i slutet av februaro 2017.

Om man är intresserad av tidningen kan man vända sig till förbundet och adressen är då forbundet@hembygd.fi.

Finlands svenska hembygdsförbund

Verksamhetsledare Tom Sandström, tfn 0500-615541, e-post: thsandstrom@gmail.com

Projektledare (Digihem) Susanne Lagus, tfn 040-1841668, e-post: susanne.lagus@hembygd.fi

Länk till Digihems hemsida

Förbundets allmänna e-postadress: forbundet@hembygd.fi

Medlemmar

Hembygdslitteratur

Hembygdsresor

Bildgalleri

Arkivkliniken

Kurset och seminarier

Musei-/Hembygdsdagar

Övriga föreningar

Kotiseutuliitto

Bilderna som kan ses på startsidan har sänts in av medlemmar eller deltagare i FSH-tävlingar, även Antti Puustinen har låtit FSH använda  sina bilder.